• Horizontaal Toezicht betekent duidelijkheid
  • Accountant als sparringpartner
  • Focus op de toekomst, een brede blik op ondernemen
  • Waarde is een toekomstgericht, economisch beredeneerd getal

Melenhorst biedt compleet dienstenpakket met Coaching Company


In ons dagelijkse werk spreken we veel ondernemers. We ondersteunen hen met onze expertise op het gebied van accountancy, waardebepaling (business valuation) en belastingadvies. Maar het gaat om meer dan alleen de cijfers. Steeds vaker signaleren we dan ook de vraag naar coaching en training. Bij uiteenlopende vraagstukken is het voor ondernemers immers prettig niet alleen een inhoudelijk klankbord te hebben, maar ook een professionele coach die hen nieuwe inzichten kan geven.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ondersteunen van een reorganisatie of het bespreekbaar maken van conflicten op de werkvloer. Ook voor het coachen van een team waar, om wat voor reden dan ook, de verstandhoudingen niet meer in balans zijn of waarvan de resultaten tegenvallen kunt u bij ons terecht. Verder zetten we onze expertise en ervaring graag voor u in bij o.a.:

  • samenvoegen van bedrijfsculturen;
  • impact van en inzicht in leiderschapsstijlen;
  • motiveren van medewerkers.

Coaching Company kan in deze situaties het verschil maken met professionele, hoogopgeleide en geregistreerde coaches die aan een half woord genoeg hebben. Mensen die no-nonsense aan de slag gaan en zich met verstand van zaken snel inleven. Die niet komen zeggen hoe het moet, maar - met een competentiegerichte aanpak - nieuwe inzichten helpen te ontdekken. Adequaat en to the point. Bij Coaching Company zetten we in op resultaat en helpen u uw doelen daadwerkelijk te bereiken. Door iedereen het beste uit zichzelf te laten halen zodat mensen (weer) met plezier naar hun werk gaan. Plezier in je werk gaat immers uitval tegen. Van groot belang voor werkgever én werknemer. Coaching Company werkt integer, op maat en professioneel.

Praktisch en toepasbaar
Kortom, geen boomknuffelaars of boswandelingen, maar ‘down to earth’ eerlijke adviezen. Met een evaluatie drie maanden na afloop van het traject, zodat u het rendement kunt meten en vervolgstappen kunt bepalen. Praktische coaching waar u direct mee aan de slag kunt en waarvan u snel het resultaat zult zien!

Meer informatie of een gratis intake? Neem contact met ons op óf kijk op de website van Coaching Company.