Belastingadvies advies voor optimaal ondernemen

Complexe fiscale – en voortdurend veranderende - regelgeving kan u veel tijd en energie kosten. Met een professioneel belastingadvies van onze experts komt u niet voor verrassingen te staan. Zo kunnen we samen met u tijdig kansen benutten en risico’s signaleren. Vanuit een breed perspectief, combineren we heel gericht accountancy met belastingadvies.


Horizontaal toezicht Belastingdienst

Melenhorst heeft een zogeheten ‘horizontaal koepelconvenant’ gesloten met de Belastingdienst. Dat is gebaseerd op een vertrouwde en transparante samenwerking tussen onze opdrachtgever (de belastingplichtige), de Belastingdienst en ons team. Zo kunnen we u optimaal adviseren, uiteraard op basis van gegevens die u ons tijdig en volledig aanlevert.

 

Fiscaal advies in de breedste zin van het woord

Ons team is breed onderlegd, dus op het gebied van belastingadvies mag u rekenen op onze actuele kennis van de fiscale wet- en regelgeving. We gaan daarbij proactief te werk. Dat geldt zowel voor uw reguliere bedrijfsvoering als in bijzondere situaties, zoals een bedrijfsovername en/of als u de waarde van uw onderneming wilt laten bepalen.

 

Internationaal belastingadvies

Als u zakendoet in het buitenland, krijgt u te maken met o.a. specifieke belastingregels. Die zijn voor elk land verschillend. Onze belastingexperts kennen uw organisatie en houden u proactief op de hoogte van deze dynamische wet- en regelgeving. Daarnaast staan we u bij op het gebied van douaneautoriteiten en andere regels die gelden voor het land waarmee u zakendoet.


Gratis adviesgesprek over belastingadvies op maat?